Milton Glaser in conversation with Steve Heller

Milton Glaser in conversation with Steve Heller

“The man behind the I Heart NY logo, the Brooklyn Lager identity, that iconic Dylan image, a founder of the revolutionary Pushpin studio and the author of several books about how to think creatively, Milton Glaser is the quintessential American designer. Irreverent, intellectual and self assured, Glaser’s work has helped define and redefine design from the 50s on.”

Vimeo.com/90626673 (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*