Abner Preis

Verse Preis

    Born Again, 2014. (Foto: Jesper Janse)

“When I was studying painting in Rome I would go to Santa Maria de Popolo and look at the Carravagio paintings just about every day. I soon started to make a ritual that I would act as if it was the first time – every time – I saw the paintings. (Something like the Situationalists international) This ritual of re creating my journey helped me experience and see differently not only the paintings- but my surroundings. Born Again is a show where I intend the viewer to go through the same ritual of experiencing something new and for the first time . Walking through water , putting on a mask and listening to stories- things as old as time.”

T/m 22 juni aanstaande te beleven bij Tetem in Enschede.

Tetem.nl/nl/activiteit/details/311/born-again

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*