Imaging Agent @ Park, Tilburg

Imaging Agent @ Park Tilburg

    Zaaloverzicht vlnr: Cecilia Vissers, Julia Bunnagel (voorgrond), Maik Teriete, Marije Vermeulen, Willem Besselink.

Afgelopen zaterdag is door Hendrik Driessen de tentoonstelling Imaging Agent geopend. Imaging Agent is een tentoonstelling samengesteld door PIT (Project Initiative Tilburg). PIT is een zwervend kunstintitiatief dat sinds 2008 op diverse locaties in het land tentoonstellingen maakt met internationale kunstenaars, met een focus op voornamelijk op de non objective art. PIT streeft ernaar tentoonstellingen samen te stellen met nadruk op werken op locatie, het zogenaamde site-specific werk . De zeven deelnemende kunstenaars zijn geselecteerd om hun specifieke interesse voor constructies, architectuur en ruimtelijkheid. De titel van de tentoonstelling verwijst naar een beeldelement, in dit geval een denkbeeldige horizontale lijn op 155 cm boven de grond; de ideale zichthoogte. Dit resulteerde in 7 speciaal voor de ruimte en deze tentoonstelling gemaakte werken.

Imaging Agent laat werk zien van: Willem Besselink (1980), Julia Bünnagel (DE -1977), Arjan Janssen (1965), Guido Nieuwendijk(1967), Maik Teriete (DE -1975), Marije Vermeulen(1976) en Cecilia Vissers(1964).

T/m 6 juli a.s.

Park013.nl/31-05-2014-6-07-2014-imaging-agent/

(een bericht van Linda Arts)

Imaging Agent @ Park Tilburg

Links: Marije Vermeulen, voorgrond: Julia Bunnagel, rechtsachter: Arjan Janssen, midden: Willem Besselink.

Imaging Agent @ Park Tilburg

Marije Vermeulen

Imaging Agent @ Park Tilburg

Achtergrond: Guido Nieuwendijk.

Imaging Agent @ Park Tilburg

Maik Teriete

Imaging Agent @ Park Tilburg

Hendrik Driessen in voorbereiding van het welkomstwoord.

Imaging Agent @ Park Tilburg

En wederom een drukke en gezellige opening.

T/m 6 juli a.s.

Park013.nl/31-05-2014-6-07-2014-imaging-agent/

About [Redactie] 9019 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*