Intussen bij de street art gedoogzone in Australië

“The city is a living organic organism, and part of that equation is industrial progress. Sure, it’s nice to be nostalgic about the way things used to be – but that doesn’t mean that it should be hermetically sealed and preserved. […] The current state of Hosier is appalling – quality work doesn’t exist or disappears instantly, while swarms of paid steet art tours and an endless sea of tourists and bridal parties flood the street. […] the artists who had spaces near the lane moved out years ago. As a destination, it’s a shell – a testament to something that no longer exists.”

Het Instagram volk wil een sexy achtergrondje, de auteur ziet de boel liever platgegooid.

Acclaimmag.com/arts/forget-save-hosier-lane-tear-sucker/

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*