herman de vries naar de Biënnale van Venetië

1997_720px_collage_forest-floor

    from the forest floor, 1997
    graphic arts (collage)

“De presentatie ‘to be all ways to be’ van beeldend kunstenaar herman de vries (1931) en de curatoren Colin Huizing (1965) en Cees de Boer (1955) is door het Mondriaan Fonds uitgeroepen tot Nederlandse inzending voor de 56ste editie van de Biënnale van Venetië”

mondriaanfonds.nl/Nie[…]r_de_biennale_van_venetie

hermandevries.org

tobeallways.blogspot.nl/

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*