About [Redactie] 9019 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Citaat uit het artikel: “inmiddels genieten ook de TAA een goede reputatie en zijn de getoonde films zeer de moeite waard”.

    Prima, toch?. Waar heeft die schrijver het dus over? “Ga kijken bij de TENT Academy Awards, naast een mooie selectie videowerken wordt u getrakteerd op een inkijkje in het eigenlijke economische proces van (de geschiedenis van) de beeldende kunst.” Jochie, dit is een 1500 Euro-studentenfilmprijs van een maatschappelijk georienteerde publieke kunstinstelling (CBK/TENT), niet de Turner Prize. De naïveling die dit artikel heeft geschreven heeft blijkbaar nul verstand van de kunstwereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*