Ontdek het geheim van Kunst Kijken Nederland

snmel

Bij de lockers van GEM staat sinds jaar en dag bovenstaand fraai staaltje offline marketing gestickerd. De stats gaan door het dak. Google snel “KUNSTBERICHTEN”

Via De Witte Sticker kom ik op ‘Het Geheim Van’.

Mooi ontketende teksten van J.W. van Rijnberk. Beschouwt u hem als uw gids, die ‘onzichtbaar’ met u meeloopt:

“Gelukkig zijn er steeds meer mensen, die plezier beleven aan het genieten van hedendaagse kunst. Wie wil er niet behoren tot deze grote groep enthousiaste liefhebbers, wiens favoriete tijdsbesteding het is om nieuwsgierig een volgende tentoonstelling, expositie of museum te gaan bezoeken? Via deze site wordt ook u één van die enthousiaste mensen, die met veel genoegen tentoonstellingen van hedendaagse of moderne kunst bezoekt en met plezier naar kunst gaat kijken.”

Alles gratis! Voor u het weet bent u ook kunstliefhebber:

kunstkijkennederland.nl

Kunst Kijken Nederland is powered by Sea Foundation

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*