About [Redactie] 8948 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

5 Comments

  1. Waar staat eigenlijk dat de pretparkformule heeft gefaald? Ik lees eerder problemen van financiele aard. Wel stijgende bezoekersaantallen en meer jongeren in het museum. Dat lijkt me niet echt falen, toch?

    Waar is de waarschuwing en wat de doodlopende weg?

  2. Dat je financien/begroting/exploitatie op orde moet zijn, dat is nogal wiedes. Maar wat heeft fun daar nou in ‘s hemelsnaam mee te maken. Volgens mij zijn er diverse andere musea en kunstinstellingen met veschillend beleid die ook mensen hebben moeten ontslaan om verder te kunnen.

    “Zonder subsidies is het runnen van elk museum een doodlopende weg, laat dat een waarschuwing zijn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*