Jackson Hallberg

Jackson Hallberg

“The series of ‘Exaggerations’ attempts to contrast the digital and analog world. On first glance, the images appear to be digitally manipulated, with overly saturated, unnatural colors interrupting the natural green spaces. Each piece of colored foliage is physically hand painted and remains digitally untouched. Alternatively, the natural green color, making up the majority of the landscapes, is digitally altered and unified, ultimately creating images that contradict the viewer’s first instinct.”

Jacksonhallberg.com (via Rebel:Art)

    Paint your own still life, 2014.
About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*