Uw huiskat als hacktool

Uw huiskat als hacktool

    ‘Coco, modeling the WarKitteh collar. (foto: Gene Bransfield)’

“And Bransfield had built into that collar a Spark Core chip loaded with his custom-coded firmware, a Wi-Fi card, a tiny GPS module and a battery—everything necessary to map all the networks in the neighborhood that would be vulnerable to any intruder or Wi-Fi mooch with, at most, some simple crypto-cracking tools.”

Wired.com/2014/08/how-to-use-your-cat-to-hack-your-neighbors-wi-fi/ (via Neatorama)

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*