Jos Kessels mompert op de kunst

die-krijg-het-niet-meer-omhopioiog

    Troepspecialisten… halfstokprutsers

“In een overmoedige bui beloofde Jos Kessels deze zomer wat filmpjes voor de ED-website te maken”

Dat blijkt toch moeilijker dan verwacht.

Dit is zo slecht. Pijnlijk om die uitgebluste man aan het eind van zijn carriere een vrije associatie op het begrip subsidie te horen mompelen.

Kom op, Kessels, KON JE NIKS BETERS JOS WAT JAMMER WAT JAMMER.

georgeknightlang.wordpress.com/2014/08/23/ed-columnist-jos-kessels-mompert-op-de-kunst-zo-triest/

About Jeroen Bosch 4751 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Verdient dit filmpje ergernis? Ik moest er erg om lachen, juist omdat ik het niet serieus kon nemen. En, wie is Jos Kessels?

  2. Nee het Eindhovens Dagblad dat hiermede furore moet maken. Manman op de leest geschoeid van het bejaarde lezerspubliek waarschijnlijk maar oei wat mat en sprankeloos. Koop eens een columnist met ballen! Een die irriteert, vilein is, whatever, maar niet zo’n oude man met spraakgebrek.

  3. nou ja jb, “halfstokprutsers” verdient toch wel een plaats in de beste woorden van 2014

  4. Misschien is het tandeloos of meelijwekkend, maar het feit is dat meneer zijn koffietafelpraat in het Eindhovens Dagblad mag opdienen en zo het toch al moeizame contact tussen van Abbemuseum en gemeenteraad van extra modder voorziet. Daar valt bij een stedelijk museum met geen internationale prijs tegen op te vechten.Het is de taal van de onderbuik en het gezochte onbegrip, lui en niet geneigd om buiten de oogkleppen te kijken.
    Laat Kessels gewoon met de bus naar Hamburg gaan, en het voetbal in zijn hemd zetten,of nog beter psv afzeiken, dan loopt hij nog een zeker risico

  5. Alsof iemand in Eindhoven die aan alchohol en halfzware shag verslaafde Tilburgse lamstraal serieus neemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*