LOVE-beeld DRU wordt vernietigd wegens plagiaat

Zoek de verschillen

    Zoek de verschillen.

Sommige dingen krijg je niet verzonnen. Voormalig wethouder John Haverdil van het dorpje Ulft kocht zich voor € 50.000 een namaak Indiana die ook nog eens na een maand kapot ging. Binnen de garantie dat dan weer wel. Indiana was er ook niet van gediend dus weg beeld en weg geld.

‘Haverdil laat weten dat hij nooit zou hebben besloten de replica te vernietigen. „Ik had de auteursrechtenkwestie desnoods juridisch aangevochten. […]”‘

Gelderlander.nl/regio/achterhoek/love-beeld-dru-wordt-vernietigd-wegens-plagiaat-1.4504411

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*