Mall of America, 2000

RnR, Mall of America, 2000

“impromptu modern dance troupe performance to the song of bills bills bills”

Klassiekertje uit de tijd dat Rebecca Moran nog samenwerkte met Rosie Sanders, als RnR woonden ze een jaartje of vier semi-legaal op het Rotterdamse Katendrecht. In 2000 deden ze een survivaltocht van achttien uur in het grootste winkelcentrum van Amerika en stuitten daar onder andere op bovenstaande talentenjacht.

Rebekkamoran.com/mall-of-america/ (video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*