About [Redactie] 9054 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

 1. De Rotterdamse Museumnacht op 7 maart 2015 gaat door, zo laten de instellingen aan het Museumpark weten. De komende weken wordt overleg gevoerd met de overige culturele instellingen in Rotterdam of zij zich aansluiten bij deze doorstart. Tientallen galeries, musea en andere culturele instellingen in de stad hebben reeds laten weten dat ook zij positief staan tegenover het plan om de handen ineen te slaan en ook zonder Stichting Museumnacht door te gaan. Voor bezoekers betekent dit veelal gratis toegang (geen button nodig) en de voortzetting van de traditie. De instellingen aan het Museumpark kijken samen met de overige culturele collega’s in de stad uit naar een energieke avond waar de Rotterdamse cultuur wederom in het maanlicht staat.

  De instellingen die reeds hebben toegezegd op 7 maart de deuren te openen:
  Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Het Nieuwe Instituut, Chabot Museum, ARMINIUS, Kunsthal Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen, ZERP Galerie, Aboriginal Art Gallery, PHOEBUS Rotterdam, Galerie Christian Ouwens, RAM galerie en Goethe-Institut.

  De intentie is om van 20.00 tot 23.00 uur de deuren te openen. Deelnemende instellingen zijn vrij om hier van af te wijken.

  Met vriendelijke groet,
  Afdeling Marketing en communicatie

  Museum Boijmans Van Beuningen
  Museumpark 18-20
  3015 CX Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*