Esther de Graaf Winnaar Young Grunn Artist II

Esther-de-Graaf3

    Esther de Graaf bij de Volkskrant Beeldende Kunstprijs @ Stedelijk Museum Schiedam

“De curatoren van NP3 en het Groninger Museum vinden het werk van Esther de Graaf innemend, en tot de verbeelding sprekend en in al zijn bewust georchestreerde eenvoud, eigenzinnig en herkenbaar. Zij denken dat haar werk onder intensieve begeleiding en de tijd om toe te werken naar een tentoonstelling, een cruciale meerwaarde zal zijn voor Esther’s kunstenaarsschap.”

Met als prijs een eigen tentoonstelling in het Coop Himmelb(l)aupaviljoen in het Groninger Museum.

np3yga.blogspot.nl

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*