Russ Heath over Roy Lichtenstein

Russ Heath over Roy Lichtenstein

    (Opklik voor groot.)

“Roy Lichtenstein made a career copying comic book panels and selling them as pop art for millions. Now, one of his victims speaks out.

In this strip, veteran artist Russ Heath discuss his feelings toward Lichtenstein’s Whaam! being based on one of his panels from DC Comics’ All-American Men of War #89. […] Heath drew the piece in support of The Hero Initiative, a non-profit which gives support to comics professionals in need.”

Boingboing.net/2014/11/07/lichtensteins-theft-and-the.html

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*