Zoro Feigl – Untangling the Tides

zandmotor-zoro-feigl

Opnieuw buitengemeen poëtisch en de kids love it. In al zijn eenvoud een nieuw fascinerend, hypnotiserend meesterwerk van Zoro Feigl zoals gepresenteerd op Villa Ockenburgh zondag 9 november. Untangling the Tides – touw meandert eindeloos sporen in het zand.

zorofeigl.nl/tides

Een uitgebreid verslag van de door Satellietgroep georganiseerde publieke expeditie naar de Zandmotor bij JT:

jegensentevens.nl/2014/11/het-logboek-van-expeditie-zandmotor/

advertentie(s)

(Must see video na de klik)

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*