Becoming Billy Name

Becoming Billy Name

    The Factory photographer on how he loved, and left, Andy Warhol

‘The now grizzled and bearded artist lives a contented Buddhist existence in Poughkeepsie. “A lot of the Factory superstars held a grudge against Andy Warhol for a long time,” says Karolinski. “Billy is one of the few people to come out of it who, to this day, is grateful towards Warhol—to that time and what it taught him.”’

Nowness.com/story/becoming-billy-name

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*