Chris Burden

Chris Burden

    Oh Dracula, 1974.

“Burden climbed into a “chrysalis”-like sac and had himself installed in between some of the museum’s exceedingly random 18th century paintings, with candles placed at his head and feet. And there he hid all day.”

Greg.org/archive/…end_in_a_physical_frame.html

Niels Post
About Niels Post 3343 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*