Mission Impossible in Enschede

“The Impossible journey started in 2008, when Polaroid announced the end of their instant film production and two Austrians, namely Florian Kaps and André Bosman, met at the closing party of the last factory in Enschede, Netherlands and decided to buy that exact factory to keep analog photography alive.”

Ignant.de/2014/09/05/impossible/

Niels Post
About Niels Post 3465 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*