Een Vlaamse primitief

Een Vlaamse primitief

‘The panel below is what one would see when today’s diptych is closed. The grinning gent holds a scroll that warns, “Leave this panel closed, otherwise you’ll be angry with me.”’

Zo’n 500 jaar oud en misschien wel de eerste goatse ooit.

(via PietMondriaan)

Een Vlaamse primitief

‘A scroll on the full-moon panel declares, “It’s not my fault because I warned you in advance!” On the right panel, another scroll proclaims, “Moreover, we wanted to warn you so you wouldn’t jump out the window!”

The thistle protruding from the flasher’s undies is a symbol of pain, defense, and misanthropy.’

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*