Kunst met een stekker geconserveerd

Kunst met een stekker geconserveerd

    CT Lui in his shop, CTL Electronics (Sruthi Pinnamaneni/WNYC)

Super interessant Audio-interview (mp3) met Chi-Tien, de man die al bijna vijftig jaar de technische kant van het oeuvre van de in 2006 overleden Nam June Paik verzorgt.

Studio360.org/story/electronic-sculptures-need-human-touch-nam-june-paik/

Niels Post
About Niels Post 3492 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*