Steun Johannes Langkamp

Steun Johannes Langkamp

    Falling Frames, 2015. [Nog volop in ontwikkeling, red.]

“Het doel van het project is het maken van een enkel video-sequence waarbij het kader van het perspectief de hoofdrol speelt. Gefilmd met 240 frames per seconde zullen 25 houten lijsten in beeld vallen van een hoogde van 12 meter. Deze enscenering is simpelweg een onderzoek naar ruimte en hoe wij deze ervaren door het tweedimensionale medium video.”

Nieuw prachtwerk van Johannes Langkamp. Zo goed als klaar maar voor de definitieve tentoonstellingsversie is hij nog op zoek naar de laatste €2300 (op het moment van schrijven heeft hij daarvan al €1095 binnen).

U steunt al vanaf € 10 maar zo’n print in oplage à € 50 maakt een perfect cadeau en kunt u natuurlijk niet laten liggen.

Voordekunst.nl/vdk/project/view/2997-falling-frames
(video na de klik)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*