De Nieuwe Ruimte

De Nieuwe Ruimte, Maarten Bel

    Maarten Bel, It Think That Way, 2014.

“Expositieruimte Derde Wal in Nijmegen organiseert om de aantal weken de tentoonstelling De Nieuwe Ruimte. In deze tentoonstelling reeks wordt ruimte en tijd geboden aan beginnend kunstenaars om vanuit Derde Wal te werken en artistieke opvattingen uit te wisselen. Afgelopen vrijdag vulde Ide André de binnenruimte met abstracte schilderkunst en in de buitenruimte stond het werk van Maarten Bel.”

Mistermotley.nl/art-everyday-life/de-nieuwe-ruimte

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*