Matter of Life. Growing new Bio Art & Design

“A bio art exhibition is a rare occurrence. A good bioart exhibition -one that makes you marvel at the art, question the science, ponders upon where all this means for society- is even more extraordinary. So if you’re in, near or not ridiculously far away from Eindhoven, do go and visit Matter of Life. Growing new Bio Art & Design at MU.”

Régine Debatty steekt de loftrompet, als dat geen aanbeveling is. U heeft nog t/m 1 maart aanstaande.

http://we-make-money-not-art.com/archives/2015/02/matter-of-life-growing-new-bio.php

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*