Tonio de Roover @ Ceasuur Middelburg

IMG_6009

Tonio de Roover maakt zich de ruimtelijke ingreep van architect Johan de Koning bij ruimteCAESUUR eigen. De Roover’s minimale installatiewerken van beton, hout en staal zijn goed geplaatst in de ruimte en vormen een helder geheel met de fotowerken die hij laat zien.

caesuur.nu/2015-tonio-de-roover/

RuimteCAESUUR is een van de weinige kunstenaarsinitiatieven in Middelburg en wordt al 20 jaar gerund door Willy van Houtum, Hans Overvliet en een groepje zeer enthousiaste en betrokken mensen, inclusief schilder Giel Louws. Dit jaar vieren ze hun twintigjarig bestaan met een zeer diverse en internationale programmering van kunstenaars.

” In 2015 bestaat ruimtecaesuur 20 jaar. (…) we willen dit jaar werk tonen van een aantal kunstenaars waarbij wij bij het werk en de kunstenaar grote passie voelen door ontmoetingen in het nabije verleden.”

IMG_6011

IMG_6012

IMG_6014

IMG_6015

IMG_6016

IMG_6017

IMG_6018

IMG_6019

IMG_6020

IMG_6021

IMG_6023

IMG_6024

IMG_6025

Tot en met aanstaande zaterdag is het werk van Tonio de Roover te zien, daarna vanaf 28 februari tot en met 12 april uw verslaggever Johan Nieuwenhuize.

advertentie(s)

De rest van het jaar staat ook al bijna helemaal vast met in chronologische volgorde een solo van Aimée Terburg, een 17de eeuwse maaltijd (alleen voor genodigden) i.s.m. collega initiatief Mon Capitaine, Frank Åsnes(N) solo, Mustafa Stitou met poëzie, een groepstentoonstelling over de openbare ruimte, performancekunstenaar Jordan Wayne Long( U.S.A.), de onvolprezen Loek Grootjans(NL) en de totaalschilder Giel Louws (NL)

caesuur.nu/2015-tonio-de-roover/

About Johan Nieuwenhuize 61 Articles
Johan Nieuwenhuize is kunstenaar, fotograaf en curator. De relatie tussen het geheugen en fotografie vormt de basis van zijn werk. Zijn werk was te zien in de Vleeshal, Fotomuseum Den Haag, Streetlevel Photoworks en het Dazaifu Tenmangu Shrine Museum en is opgenomen in diverse publieke en privécollecties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*