Life Inside Jabba the Hutt

Life Inside Jabba the Hutt

“After interviewing puppeteer Toby Philpott at great length over Skype I decided to go a step further and create a mini documentary about his work on Jabba the Hutt for Return of the Jedi.”

Juweeltje van Jamie Benning.

Vimeo.com/118751672 (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3492 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*