The Anamorphosis Prize

anamorphosis

Door Anouk Kruithof en John A. Phelan geïnitieerde brandspankingnieuwe prijs voor zelf gepubliceerde fotoboeken en op fotografie gebaseerde kunstenaarspublicaties.

“the winner will be chosen from a shortlist of 20 books, 3 of which will receive special jury mention. All submitted books will be donated to Franklin Furnace and the shortlist of 20 books will also be included in the MoMA library.

The winner will receive $10,000.

No strings attached.”

Kijk voor de voorwaarden,

anamorphosisprize.com

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*