June Gloom Gray

June Gloom Gray

” […]The handful of standard graffiti abatement paint colors in a city contractor’s warehouse in the Boyle Heights neighborhood of East Los Angeles. This narrow color spectrum, plus a few dozen custom-matched tones, was used to remove about 32.5 million square feet of graffiti from city surfaces in the past fiscal year.”

De graffiti in Los Angeles verdwijnt niet uit zichzelf, daar komt het een en ander aan logistiek bij kijken:

Medium.com/re-form/june-gloom-gray-967ab5917396

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*