Vaast Colson @ 1646

vaastcolson1

Vaast Colson – de kunstenaar met de mooiste naam, ever – zette donderdagavond 14 mei de toon met een vrijmoedig, inspirerend en aangenaam introducerend tweegesprek. Niet de installatie stond centraal, maar de manier waarop Vaast als professioneel amateur breeduit door de kunsten meandert. Zijn intuitieve directe dwarse manier van werken is een verademing.

1646.nl/projects/very-good-good-not-so-good-bad

vaastcolson2

vaastcolson3

Hier in 1646 de installatie Very Good / Good / Not So Good / Bad.

Heel in het kort: dagelijks mailt Vaast een bestand op dat wordt uitgeprint. Een kogel rolt door een buizenstelsel en komt terecht bij een van de tapijten smilies. Toeval bepaalt de kwaliteit van het werk: Very Good, Good, Not So Good of Bad.

advertentie(s)

vaastcolson5

vaastcolson6

vaastcolson7

vaastcolson8

vaastcolson9

vaastcolson10

vaastcolson11

Vaast in gesprek met 1646’s Clara Pallí Monguilod.

vaastcolson12

vaastcolson22

Let’s roll the ball!

vaastcolson23

Bad dus.

vaastcolson24

Wat wel kan kloppen.

Interessante installatie on the move met dagelijks verse prent nog tot 14 juni bij 1646.

1646.nl/projects/very-good-good-not-so-good-bad

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*