Geert Baas @ Aanschouw/ Overschilderschilderij

Geert Baas @ Aanschouw/Overschilderschilderij

Geert Baas staat bekend als schilder die graag objecten op zijn schilderijen zet. Voor laag 106 van het Overschilderschilderij, inmiddels een blok verf van een kilo of acht, plaatst hij het Overschilderschilderij op een eigen doek en vermaakt het daarmee tot het eerste tweeluik in haar dertienjarige bestaan. Ga het vooral in het echt zien want de structuur van het bovenste deel is fenomenaal.

U heeft nog t/m donderdag 11 juni 20:00, daarna vindt onder het genot van een drankje de wekelijkse Aanschouwwissel plaats.

Aanschouw.nl/index.php?pageID=3&itemID=792

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*