Icarus One, de Kastu drone

Icarus One, Katsu drone

    The World’s First Open-Source Paint Drone

Vorige maand rekte Katsu het speelveld voor gespoten vandalisme letterlijk huizenhoog op door een spuitbus aan een drone te hangen en de boel werkend te krijgen. Vorige week zette hij de bouwtekeningen voor uw eigen vliegende spuitmobiel online.

Icarusone.com

(via ILG)

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*