Ytje Veenstra

Ytje Veenstra

    Jaring Dürst Britt and Alexander Mayhew, of Gallery Dürst Britt & Mayhew, The Hague.

“Tijdens Art Rotterdam, in februari dit jaar, heb ik samen met Manchego Media, foto’s gemaakt van bezoekers aan de Van Nelle Fabriek. Thuis ben ik de bezoekers gaan tekenen. Uit het gemaakte fotomateriaal zijn er, na selectie, zes getekende portretten overgebleven. Om de serie ook inhoudelijk interessant te maken, heb ik elementen toegevoegd die setting op Art Rotterdam en de tentoongestelde kunst representeren.”

Sinds kort online, bekijk ze alle zes op: Ytje.com/art-rotterdam

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*