Het rijdende muurtje verklaard

Het rijdende muurtje verklaard

Het rijdende muurtje verklaard

Afgelopen april gingen foto’s van een dichtgemetselde trein in Hamburg de hele wereld over, ver voorbij de gebruikelijke kunst en designblogs. Sinds gisteren staat er het een en ander aan videodocumentatie online. Next level kattenkwaad in het kwadraat.

Making of kneiter na de klik: Youtu.be/S2RGeqjHeCU

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*