Crumb over LSD

Crumb over LSD

“It knocked you off your horse, taking LSD. I remember going to work that Monday, after taking LSD on Saturday, and it just seemed like a cardboard reality. It didn’t seem real to me anymore. Seemed completely fake, only a paper-moon kind of world. My coworkers, they were like, Crumb, what’s the matter with you, what happened to you? Because I was just staring at everything like I had never seen it before. And then it changed the whole direction of my artwork.”

Openculture.com/2015/05/r-crumb-describes-how-he-dropped-lsd-and-instantly-discovered-his-artistic-style.html

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*