Kiki Smith @ TateShots

Kiki Smith @ TateShots

‘I don’t try to set my work on any path or any direction. I really try to follow it,’ she says. ‘As much as possible I don’t question my impetus or motive for doing something. I just do it and then see what happens.’

En.wikipedia.org/wiki/Kiki_Smith

Youtu.be/AT7jKNlgbBI (video na de klik)

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/AT7jKNlgbBI?rel=0″ parameters=”https://youtu.be/AT7jKNlgbBI”]

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*