Zin/onzin van een tweede fase

Zin/onzin van een tweede fase

    Artists without MFAs may be making a better living, but who can tell? Data for this survey was sourced by Jane Chafin, Director of Offramp Gallery, Pasadena, from a pool of 267 artists.

“Hi Brian, how are you? Let me guess … it’s August 5th. You must be calling about another deferment on your student loan, right?”

“Look, I just want to tell you that I can pay, no problem. But I just can’t pay right now.”

Aan kosten is het hier minder ingrijpend dan in de VS, een ton voor 2 jaar MFA is er geen uitzondering, maar ook als pas afgestuurd kunstenaar in Nederland is bovenstaand grafiekje zeker iets om over na te denken.

Supercommunity.e-flux.com/texts/give-back-to-your-alma-mater/

(via AFC)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*