Johan Moorman, Welcome To The Future

Johan Moorman, Eindhoven

Een van de aangename verrassingen van Do It deze zomer in de Kunsthal, het grote muurschilderwerk van Johan Moorman a.k.a. designstudio Spielerei. Sinds een paar weken staat er een nog veel grotere Moorman aan de Aalsterweg in zijn thuisstad Eindhoven.

Spielerei.nl

Johan Moorman, Eindhoven

Johan Moorman, Eindhoven

Incluis Kraftwerk concertpodium.

Johan Moorman, Eindhoven

Johan Moorman, Eindhoven

Johan Moorman, Eindhoven

Johan Moorman, Eindhoven

Alle dagen van het jaar gratis en voor niets te zien aan de Aalsterweg in Eindhoven.

advertentie(s)

Spielerei.nl

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*