G.I. Joe psa’s

Eric Fensler aan de haal met de moraalridders van GI Joe. In 2003 te zien bij het VHS Festival maar moesten wegens copyright problemen daarna de archiefkasten in en mochten niet meer vertoond worden. Inmiddels is de storm gaan liggen en staat de hele serie op YouTube.

Alle 25 klassiekertjes op een rij kijkt u hier.

Niels Post
About Niels Post 3531 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*