Gilbert & George: The Early Years @ MoMA

“Hear Gilbert & George explain how and why they invented Postal Sculptures as young art-school graduates. “Gilbert & George: The Early Years” is on view at MoMA through September 27, 2015.”

Dus mocht u in New York zijn een dezer dagen, opschieten: Moma.org/visit/calendar/exhibitions/1573

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*