De geschiedenis van de loopband

“The constant thud underneath your feet. The constrained space. The monotony of going nowhere fast. Running on a treadmill can certainly feel like torture, but did you know it was originally used for that very purpose? Conor Heffernan details the dark and twisted history of the treadmill.”

Genanimeerd door Yukai Du.

Youtu.be/Al-30Z-aH8M

Niels Post
About Niels Post 3343 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*