Blikopener Zoro Feigl

Zoro over ZERO, Zoro educatief.

“Kunstenaar Zoro Feigl wordt geïnspireerd door bewegende objecten die hun eigen leven gaan leiden. Blikopeners Marcus en Melissa willen dat ook wel eens proberen. In het Stedelijk doen ze inspiratie op bij de kunstenaars van ZERO”

stedelijk.nl/educatie/videos-voor-onderwijs/what-the-art

Vanavond screening als Hollandse Meester bij Nest, incluis interview regisseur Michiel van Nieuwkerk. Ik heb er zin in.

nestruimte.nl/nl/nu

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*