Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Energieke show vol visuele vondsten door Bas van Wieringen waarin hij speelt met het leven van alledag. Kleine ingrepen waarin dat wat krom is toch recht blijkt. Als kunstenaar maakt Van Wieringen niet alleen maar dingen, hij runt daarnaast ook het koffietafeltijdschrift Platform Platvorm (samen met Anna Zwartjes).

T/m 10 oktober a.s.

Percipi.nl

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

Bas van Wieringen @ Percipi Gallery

T/m 10 oktober a.s.

Percipi.nl

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*