Hedenavond de Grote Kunstquiz in Garage Rotterdam

hoofdprijs

    De schitterende hoofdprijs.

Wie niet in Den Haag is vanavond schuift natuurlijk aan bij de Grote Kunstquiz. Strijdtoneel is de tien jaar Trendbeheer tentoonstelling Let Us Meet Inside You .

Quizmaster van dienst, Jeroen Bosch, voert u in acht rondes door het kunstenlandschap van de afgelopen tien jaar. Zelf mag ik niet meedoen wegens vermoeden van voorkennis maar wellicht kunt u me inzetten als joker.

Patetisch of performance, lalalala geld, mannen met baarden zouden onderwerpen kunnen zijn die aan bod komen. Het hele archief teruglezen doet u hier, wel even opschieten want u heeft nog vijf uur (= 50 berichten per minuut).

De winnaar ontvangt eeuwige roem en bovenstaande schitterende hoofdprijs, een hergebruikte appropriated Taselaar met originele Bosch print.

Deuren op 19:30
Aanvang quiz: 20:00
Inkom € 4,50

Trendbeheer.com/2015/10/08/vrijdag-16-oktober-grote-kunstquiz-garage-rotterdam/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*