Thijs Jansen @ Kunstruimte Wagemans

mb87

Berichtje vanuit het Buitenland door Marc Bijl. Hoi, ik ben al maanden in Skandinavië onderweg, o.a. het feërieke Beetsterzwaag, alwaar de Tentoonstelling ‘Extra Ordinair’ opende van Thijs Jansen, terwijl hier live Australië-Schotland Rugby wordt bijgehouden. (Australië wint nipt en met een beetje geluk 35-34, krankzinnige laatste 10 minuten…)

Thijs Jansen, ex-Frank Mohr institut in Kunstruimte Wagemans tot en met 8 November

kunstruimte.nl

foto 1

De werkjes zijn klein, intiem en daardoor extra confronterend want je moet er dicht op staan om de verfijningen in het verfgebruik waar te nemen die ervoor zorgen dat de verschil in oppervlakte struktuur zoals, staal, plastic of behang zichtbaar en bijna tastbaar wordt gemaakt

Pleinairisme, 2014 is de enige gouche op papier en slechts 25x 17,8 cm

mb88

Klein en fijn en dit werk is verkocht aan een grote collectie !

foto 2

foto 5

foto 4

foto 3

Thijs Jansen, nog tot 8 november.

kunstruimte.nl

Next Stop, Grøningen…

About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*