Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Het afgelopen half jaar vond er een zestal gastateliers plaats bij MoMart in Amsterdam waarbij kunstenaars in de gelegenheid werden gesteld om steeds drie weken in de tentoonstellingsruimte te werken en daarna met het nieuwe werk een tentoonstelling te maken. Raphael Langmair en Elsbeth Ciesluk sluiten de serie af met een zestal kleine maar fijne installaties waarin elke keer een nieuw tekstwerk op textiel gecombineerd wordt met een eigen handgemaakt krukje. Daarnaast hangt er een stapeltje correspondentie die het startpunt vormde van de nieuwe werken.

T/m 13 december a.s.

Momart.nl

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

Chewing My Stress Away @ MoMart

T/m 13 december a.s.

Momart.nl

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*