SOS Brutalisme

SOS Brutalisme

    Kyoto International Conference Center, Kyoto, Japan; Architect: Sachio Otani (1959–66) (foto Blondinrikard Fröberg/Flickr, 1990)

“The monolithic concrete that forms some of our most creative 20th-century architectural heritage is in danger of disappearing. Brutalism, that heftily named form of modernism that favors right-angles and a palette with the colors of a storm, is facing demolition and decay around the world, […]”

Hyperallergic.com/262860/sending-out-an-sos-to-save-our-concrete-brutalist-monsters/

Bijdragen aan de database en/of het behoud van uw lievelingsbeton doet u bij:

Sosbrutalism.org

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*