Uit met de pret

Uit met de pret

‘Architects in China apparently need to tone down the quirkiness of their designs and quit erecting buildings that pass as giant pants, penises, and ancient coins. […] the State Council on Sunday issued a directive concerning the country’s future blueprint that includes a ban on “weird” architecture.’

Wat zonde, het lijkt me juist geweldig om in bovenstaand hotel te mogen overnachten.

Hyperallergic.com/278219/chinese-government-has-had-it-with-oversized-weird-architecture/

About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*