Hans de Vries

Hans de Vries

“Een paar jaar geleden stuitte ik toevallig op een kunstenaarsboek uit de jaren zeventig waarin ene Hans de Vries alle doodgereden dieren had gedocumenteerd die hij in bijna een jaar tijd aantrof langs de weg tussen zijn woonplaats Beerta en Winschoten, waar hij boodschappen deed.”

Lynne van Rhijn over de solo van Hans de Vries bij Kunstverein in Amsterdam (t/m 16 maart a.s.).

Lynnevanrhijn.nl/nieuws/hans-de-vries-‘works-1968-1975’-in-kunstverein

About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*