Jonas Mekas on the Poetry of Filmmaking and Living

Jonas Mekas on the Poetry of Filmmaking and Living

“There is no real separation between his art and life, or between the mundane and extraordinary. Mekas, one of the artists who helped jumpstart the Fluxus movement, still uploads video diaries to his website, documenting conversations, snowstorms, and flowers on windowsills. In this sense, his work feels as relevant as it did upon his 1949 arrival in New York; while media has shifted dramatically, Mekas keeps working, adapting to every passing decade.”

Hyperallergic.com/…-living/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*